Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liviu Dragnea: Preşedintele Iohannis “iese din Constituţie”

Bucureşti: Liviu Dragnea: Preşedintele Iohannis “iese din Constituţie”

DISTRIBUIȚI

135694 – 23032015 – Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului Klaus Iohannis incalca prevederile constitutionale cand spune ca isi doreste schimbarea Guvernului Ponta. „In ceea ce priveste dorinta lui Iohannis de a schimba guvernul, cred ca greseste pentru ca iese din Constitutie. Daca spui in Romania ca vreau sa dau guvernul jos si sa pun guvernul meu, spui in strainatate si la presa straina, nu cred ca este in regula. Mai ales in conjunctura actuala cand Romania are nevoie de stabilitate si sa arate ca este stabilitate in Romania”, a spus Dragnea, la Antena 3.

In ceea ce priveste sansele pe care le are PNL sa dea jos guvernul prin motiune de cenzura, liderul social-democrat spune ca majoritatea este solida.

„Ca si putinta, nu cred ca sunt sanse mari. Majoritatea e stabila, Tariceanu, Constantin si Oprea au afirmat clar ca sustin actuala coalitie si nu cred ca vor fi sanse ca o eventuala motiune sa treaca”, a mai spus Dragnea.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Constanta, ca strategia coagularii unei majoritati parlamentare in jurul liberalilor are sustinere inclusiv in randul parlamentarilor social-democrati si progresisti, dar ca nu poate anunta un orizont de timp pentru votarea unei motiuni de cenzura. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.