Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Noi excluderi la PSD Sector 5

București: Noi excluderi la PSD Sector 5

DISTRIBUIȚI

 135650 – 19032015  –  Un deputat și un senator PSD au fost excluși, miercuri seara, din partid din cauza afilierii acestora la comitetul de inițiativă al partidului înființat de Mircea Geoană. Biroul Politic al PSD Sector 5 a decis excluderea din partid a deputatului Dumitru Chiriță și a senatorului Cătălin Croitoru.

Deciziile vin după ce foștii membri ai PSD au anunțat că fac parte din comitetul de inițiativă al noului partid inființat de Mircea Geoană, a precizat Cristian Rizea, președintele interimar al PSD Sector 5, anunță DcNews.

De asemenea, a fost exclusă din partid şi Oana Mizil, prietena lui Marian Vanghelie. Principala acuză adusă celor trei o constituie faptul că aceştia intenţionează să se înscrie în PSRO, partidul anunţat de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie.

Excluderea celor trei din partid vine la scurt timp după ce mai mulţi consilieri locali PSD de la Sectorul 5 au primit o sancţiune similară, fiind şi ei consideraţi persoane  apropiate de Vanghelie.

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la Palatul Parlamentului la Conferinţa extraordinară a PSD Sector 5.­ PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.