Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Oana Mizil este urmărită penal

Bucureşti: Oana Mizil este urmărită penal

DISTRIBUIȚI

135452 – 12032015   – Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Oana Niculescu Mizil, aceasta anuntand la iesirea de la audieri ca demisioneaza din Parlamentul Romaniei. In plus, iubita lui Marian Vanghelie a precizat ca e insarcinata cu edilul sectorului 5. „Azi imi depun demisia din calitatea de deputat pentru ca nu vreau sa fie un impediment pentru procurori”, a spus Oana Mizil, la iesirea de la audierile de la DNA, subliniind ca are calitatea de suspect.

Ea este acuzata de operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat – ar fi administrat o societate comerciala, acuzatii pe care le neaga.

„Nu am administrat niciun magazin, am consiliat, ma consider nevinovata, imi place moda, nu am putut sta departe de moda, e un hobby”, a subliniat Oana Niculescu Mizil.

De asemenea, ea a dezvaluit ca este insarcinata, ea si primarul sectorului 5 Marian Vanghelie urmand sa aiba un baiat.

„Da, sunt insarcinata, Marian are un baietel, al doilea baiat”.

Aceasta a mai spus ca anchetatorii „au fost foarte draguti” si ca nu are absolut nicio interdictie.

De asemenea, despre Marian Vanghelie a afirmat ca „este nevinovat, il stiu foarte bine”.

Si edilul da declaratii la DNA, joi, el fiind vizat de procurori intr-un dosar de coruptie cu prejudiciu urias.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, vizat de perchezitiile DNA intr-un dosar de coruptie in care se vehiculeaza sume de ordinul sutelor de milioane de euro, spune ca situatia in care se afla e neplacuta, iar acuzatiile ce i se aduc i-ar avea in spate si pe premierul Victor Ponta sau seful ANI, Horia Georgescu.

Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, sustin surse judiciare. In acest caz este vorba vorba despre contracte atribuite in mod ilegal catre o anumita societate, lucrari finantate din banii primariei, respectiv reabilitarea unor institutii de invatamant.

Prejudiciul in acest caz se ridica la aproape 450 de milioane de euro. In acest caz, Marian Vanghelie ar fi perceput comisioane de 20 la suta din contractele atribuite, adica aproximativ 90 de milioane de euro. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.