Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Predoiu despre Tăriceanu: “Dacă nu îl opream în Guvern, era astăzi...

Bucureşti: Predoiu despre Tăriceanu: “Dacă nu îl opream în Guvern, era astăzi lângă Vlasov”

DISTRIBUIȚI

135166 – 02032015 Cătălin Predoiu i-a răspuns virulent președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a criticat programul de guvernare lansat sâmbătă de PNL. Într-un mesaj pe Facebook, Predoiu îi transmite lui Tăriceanu că datorită lui nu este „înregistrat lânga Vlasov” (Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență -n.r.).

„Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lânga dl Vlasov”, a scris Predoiu.

“Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e avortat„, a mai scris Predoiu.

„Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă la avort? Acesta este „elegantul” domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos…”, a conchis Predoiu.

Călin Popescu Tăriceanu a spus despre programul de guvernare al „vechiului PDL” că are puțină substanță, dar „multă retorică „, fiind o compilaţie, fără viziune şi fără o perspectivă liberală autentică.

„(…)Există, însă, un lucru pozitiv după prezentarea de ieri a programului: am văzut că „împăratul este gol”. Toţi românii au văzut că, oricât s-ar forţa, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu şi membrii PDL care conduc acum PNL, nu pot păcăli pe nimeni: nu gândesc ca liberalii, nu vorbesc ca liberalii, iar viziunea lor, cu siguranţă, nu este liberală. Liberalismul e mort şi îngropat în PNL”, a arătat Tăriceanu.

Sâmbătă, PNl şi-a lansat noul program de guvernare, care a fost aprobat de Comisia de unificare a partidului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.