Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şefa DNA: Legăturile dintre angajaţii MAI şi politicenii locali constituie o...

Bucureşti: Şefa DNA: Legăturile dintre angajaţii MAI şi politicenii locali constituie o vulnerabilitate

DISTRIBUIȚI

135715 – 23032015 – Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a atras atentia, luni, ca relatiile care exista intre angajatii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) si politicienii locali constituie o vulnerabilitate pentru cele doua insitutii, care au interes comune.

“Impreuna (cu MAI – n. r.) am gasit solutii pentru a avea o practica unitara. Suntem institutii care au interese comune. Este important sa identificam impreuna vulnerabilitatile pe care institutiile noastre le au. Una dintre ele este corectitudinea celor cre lucreaza in aceste sisteme. Am constatat ca numarul persoanelor cu functii de conducere din cele doua structuri care sunt suspectate sau anchetate pentru diferite fapte a crescut. Una dintre vulnerabilitati – legaturile care exista intre angajati MAI si politiceni locali. Limitarea legaturilor cu politicieni si oameni de afaceri – un sacrificiu pe care politistii trebuie sa il faca. Transparenta in activitate, relatiile cu justitiabilii, cu mass media, cu societatea civila sunt extrem de importante”, a atras atentia sefa DNA in discursul sustinut luni la sedinta de bilant a MAI.

La bilantul MAI au fost prezenti preşedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.