Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Senat: Aviz pozitiv în Comisia juridică pentru arestarea lui Şova

Bucureşti: Senat: Aviz pozitiv în Comisia juridică pentru arestarea lui Şova

DISTRIBUIȚI

 135613 – 18032015  –  Comisia juridica a Senatului a dat miercuri aviz pozitiv in cazul cererii DNA privind retinerea si arestarea lui Dan Sova. Presedintele Comisiei juridice, liberalul Catalin Boboc, a subliniat la iesirea de la lucrarile sedintei ca au fost 6 voturi pentru si 5 impotriva.

„Eu ma bucur ca asta a fost solutia comisiei; eu sper ca aceasta sa fie si solutia plenului, pentru ca altfel am bloca solicitarea instantei de a aproba solicitarea arestarii”, a declarat Catalin Boboc.

„Instanta e singura in masura sa decida arestarea. (…) Domnul Sova are toate sansele, in fata instantei, sa primeasca o solutie favorabila domniei sale”, a adaugat presedintele comisiei juridice din Senat.

In ceea ce il priveste, senatorul Dan Sova a spus ca nu este vinovat, ca nu a distrus probele si ca ar trebui sa i se ridice o statuie ecvestra in judetul Gorj, pentru salvarea combinatelor Turceni si Rovinari.

In continuare, raportul comisiei juridice, care este consultativ, va merge in plenul Senatului, unde se va da votul privind incuviintarea cererii DNA.

DNA a cerut vineri arestarea senatorului Dan Sova, el fiind acuzat de trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.