Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu, citat din nou la Parchet

Bucureşti: Traian Băsescu, citat din nou la Parchet

DISTRIBUIȚI

135717 – 23032015 – Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatorul PSD Gabriela Firea, potrivit Hotnews.ro. Traian Basescu a fost si saptamana trecuta la Parchet, insa a stat doar cateva minute, fiind anuntat de procurori ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de santaj.

Avocatii acestuia au solicitat atunci un termen pentru consultarea dosarului.

Procurorii au reluat ancheta in acest dosar dupa ce Traian Basescu si-a incheiat mandatul si a ramas fara imunitate.

Senatorul PSD Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care il acuza pe seful statului de la acea data, Traian Basescu, de amenintare si santaj in legatura cu declaratiile pe care acesta le-a facut in cadrul unei emisiuni televizate.

In denuntul depus impotriva lui Traian Basescu la Parchetul General se arata: “Intr-un interviu la postul de televiziune Realitatea TV, difuzat in seara zilei 13.04.2014, in cadrul emisiunii Jocuri de putere, referindu-se la activitatea parlamentara a dnei senator Firea Gabriela, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea legalitatii achizitiei terenurilor din zona comunei Nana, judetul Calarasi, a afirmat: Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului ei unde este primar, ca s-ar putea sa nu-l gaseasca intr-o zi acasa daca… Nu-i atenta… Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.