Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: “Voturile de azi din Senat si Camera Deputatilor au fost...

Bucureşti: Victor Ponta: “Voturile de azi din Senat si Camera Deputatilor au fost total deturnate de PNL”

DISTRIBUIȚI

135581 – 25032015 – Presedintele PSD Victor Ponta i-a indemnat pe parlamentari sa voteze, miercuri, in favoarea incuviintarii cererilor DNA de arestare  a senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov si a deputatului PNL Theodor Nicolescu, dar a tinut sa-I acuze pe liberali ca deturneaza voturile din Parlament „intr-o batalie pur politica”.

„Constat cu mare dezamagire ca voturile de azi din Senat si Camera Deputatilor privind cereri de arestare preventiva au fost total deturnate de PNL si propaganda basista intr-o batalie pur politica (ideea de justitie fiind total confiscata de cativa lideri PNL, folosita doar politic si demagogic, dovada ca ignora total cazul deputatului PNL Nicolescu si se refera doar la Senat)! Pozitia mea si a PSD este aceea de a nu bloca actiunile Justitiei! Si, indiferent de votul de azi al Parlamentului, TOTI cei trei parlamentari in cauza POT fi trimisi de procurori in fata judecatorilor (in libertate sau in stare de arest) pentru a se stabili daca sunt vinovati sau nu!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Premierul a menţionat si „ipocrizia cu care PNL ne-a obisnuit inca din momentul 2013”. Ponta a amintit ca la acea vreme „liderii lor au propus legea amnistiei, pentru ca apoi in public sa se spele pe maini ca Pilat din Pont!”.

„Orice suprapunere a bataliei politice peste cauze din justitie este profund gresita si ma delimitez cu hotarare de asa ceva!”, a conchis seful social-democratilor.

Plenul Senatului voteaza, miercuri, daca incuviinteaza arestarea preventiva a senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov, acuzati de fapte de coruptie. Tot miercuri, plenul Camerei Deputatilor decide daca Theodor Nicolescu (PNL) poate fi arestat preventiv in dosarul ANRP in care a fost arestat fostul presedinte ANI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.