Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Marian Petrache: Alegerile au fost în condiții normale

Ilfov: Marian Petrache: Alegerile au fost în condiții normale

DISTRIBUIȚI

 135473 – 13032015   – Președintele Consiliului Județean Ilfov, liberalul Marian Petrache, s-a prezentat vineri diminieață la sediul IPJ Ilfov pentru a da explicții în ancheta referitoare la posibile fraude de la alegerile prezidențiale din 2014.

În alegerile prezidențiale PNL a avut un soft care, în timp real, spunea cine votează multiplu și se făcea automat plângere penală. În țara au fost identificate în felul acesta vreo 4000 de pesoane care au votat multiplu și trebuie să mergem să dăm declarații pentru acele situații”, a spus președintele CJ Ilfov.

”La Ilfov am fost chemat pentru alegerile din 2014 , la o sesizare făcută de noi, legată de desfășurarea alegerilor și de o plângere făcută de PSD la alegerile europarlamentare”, a mai spus Marian Petrache, citat de Curierul Național.

În ceea ce privește fraudarea alegerilor prezidențiale, Petrache a spus că în opinia sa acestea s-au desfășurat în condiții normale: ”Dacă la 11 milioane au fost 4.000 de persoane, înseamnă că alegerile au fost în condiții normale”, a precizat Petrache. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.