Acasă Economie Marea Britanie: Companiile românești agroalimentare la Târgul de la Londra

Marea Britanie: Companiile românești agroalimentare la Târgul de la Londra

DISTRIBUIȚI

expo Londra 135588 – 25032015 – 19 companii românești din domeniul agroalimentar participă la Târgul Internaţional Food & Drink Event (IFE 2015), ce se desfășoară la Londra, în perioada 22-25 martie 2015. În pavilionul naţional, organizat de Ministerul Economiei, Comerţului și Turismului, în colaborare cu Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) și cu sprijinul BPCE Londra, pe o suprafaţă de 111 mp, amplasat în secţiunea „Walk the World” din zona centrală a expoziţiei, au prezentat produse (carne de vită și pui, preparate din carne, patiserie și dulciuri, conserve de legume și fructe, fructe confiate, dulceţuri, produse lactate, bere și altele) companiile: Aaylex Prod,

Artesans Del Sucre, Avicarvil, Caroli Foods Group, Cosmfan Carmangerie, Cristim 2 Prodcom, Dunicec, Lamira Design, Mariflor Prodcom, Moara Cibin, Natural, Orlando Import – Export 2001, Pop Industry, Prefera Foods, Rostar Logistic Investment, Tigrino, Tracian Beef, Unilact Transilvania și Vascar.

Pavilionul naţional a fost vizitat de Excelenţa Dr. Ion Jinga, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britaniei și Irlandei de Nord, cu ocazia deschiderii oficiale a IFE 2015, acesta, abordând, cu fiecare firmă expozantă, subiecte referitoare la capacităţile de producţie, relaţiile și strategiile de export pe piaţa Marii Britanii, precum și așteptările producătorilor români din domeniul agroalimentar.

Pe parcursul evenimentului au loc prezentări de produse, o mare parte din programele zilnice ale expoziţiei fiind dedicate seminariilor, studiilor de caz și tendinţelor din domeniu, precum și mijloacelor de internaţionalizare ale firmelor.

În cadrul târgului un rol important îl deţine programul „Meet the Buyer”, care oferă posibilitatea întâlnirilor între firmele expozante și mari importatori și distribuitori de produse alimentare și băuturi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.