Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Constantin Dudu Ionescu, numit consilier prezidenţial

Bucureşti: Constantin Dudu Ionescu, numit consilier prezidenţial

DISTRIBUIȚI

135753 – 01042015 – Constantin Dudu Ionescu, fost ministru de Interne în perioada CDR, a fost numit consilier de stat în Administrația Prezidențială de președintele Klaus Iohannis, potrivit Hotnews.ro. Informația nu fiegurează pe site-ul oficial al Administrației Prezidențiale, însă Dudu Ionescu a participat la prima conferință de presă a președintelui Iohannis, la bilanțul primelor 100 de zile de mandat.

De asemenea, printr-un decret prezidențial, Klaus Iohannis l-a trecut, marți, în rezervă pe generalul Ion Oprișor, consilier prezidențial, șeful Departamentului Securității Naționale de la Cotroceni. Trecerea în rezervă s-a făcut la propunerea ministrului Apărării, Mircea Dușa.

Potrivit site-ului Administrației Prezidențiale, „Departamentul Securitate Naţională (DSN) reprezintă structura specializată din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, destinată asigurării îndeplinirii de către Preşedintele României a prerogativelor conferite de Constituţie în domeniul general al securităţii naţionale şi al calităţii de Comandant al Forţelor Armate, având la bază Strategia Naţională de Apărare a Ţării şi Strategia de Securitate Naţională a României.” – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.