Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Criterii pentru liberalii care vor să fie aleși

București: Criterii pentru liberalii care vor să fie aleși

DISTRIBUIȚI

136297 – 23042015 –  PNL a stabilit criteriile pe care trebuie să le îndeplinească acei candidați care vor să participe la alegerile de anul viitor sau cei care vor să ocupe o funcție publică. Acestea sunt urmatoarele: Activitatea politica si administrativa: 40 puncte, aparitia in mass-media: 15 puncte. Fiecare dintre candidatii pentru ocuparea unei functii alese sau numite are datoria sa-si promoveze punctele de vedere si proiectele in cadrul aparitiilor in mass-media, in periada 2012-2016. Bineinteles ca aceste puncte de vedere si proiecte trebuie sa fie in deplina concordanta cu programul si statutul PNL, precum si cu pozitia sa oficiala intr-o anumita privinta. Se depuncteaza cu pana la 15 puncte orice aparitie in mass-media neconforma cu pozitia, programul sau statutul PNL, mai ales daca aceasta genereaza o atingere a imaginii Partidului. Acordul co-presedintilor: 15 puncte, CV-ul politic si profesional: 10 puncte, contributia financiara: 10 puncte.

Este datoria fiecarui membru al Partidului National Liberal sa isi achite cotizatia si contributia financiara. Incepand cu data stabilirii acestora si pana la depunerea candidaturii pentru ocuparea unei functii alese sau numite, candidatii trebuie sa aiba achitate toate datoriile catre PNL, inclusiv contributii suplimentare fata de cele stabilite de catre BP de Sector.

In ceea ce priveste candidaturile pentru o functie aleasa, o pondere importanta din cele 10 puncte o va avea capacitatea candidatului de a suporta cel putin jumatate din costurile minime a unei campanii electorale, asa cum vor fi definite prin Legea finantarii partidelor politice.

Sondajul de opinie: 10 puncte. Toti candidatii pentru functia de primar (de sector si al municipiului Bucuresti) si de parlamentar (deputat si senator – daca aceste functii vor mai fi alese in sistem de colegiu uninominal la alegerile din 2016) vor fi desemnati in baza unor sondaje de opinie, realizate la nivelul Municipiului Bucuresti, care sa indice notorietatea, popularitatea si increderea in candidatii PNL. – PROMPT MEDIA, sursa: www.psnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.