Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Demisie prin corespondență

Bucureşti: Demisie prin corespondență

DISTRIBUIȚI

 135779 – 01042015 –  Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, pentru care DNA a cerut din nou incuviintarea retinerii si arestarii acestuia, si-a dat miercuri demisia din Parlament, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Urmeaza ca plenul Camerei sa ia act de demisie.

Plenul trebuia sa dezbata si sa voteze miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila.

Luni, Comisia juridica a Camerei a aprobat cererea DNA in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive intr-un nou dosar penal. Potrivit vicepresedintelui Comisiei juridice, Ciprian Nica, pentru retinere au fost 17 voturi pentru, unul impotriva si unul nul, iar pentru arestare preventiva s-au inregistrat 16 voturi pentru, unul impotriva, o abtinere si un vot nul.

Deputatul UDMR nu a fost prezent la comisie, el fiind reprezentat de doi avocati, care au transmis deputatilor ca Marko Attila Gabor este in Ungaria, iar mesajul sau este „ca nu se sustrage retinerii sau arestarii pentru ca vrea sa isi dovedeasca nevinovatia”.

Procurorul general Tiberiu Nitu a transmis ministrului Justitiei cererea si referatul cauzei in baza carora sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu in dosarul ANRP. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.