Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Valeria Schelean: Valeriu Zgonea trebuie să demisioneze

București: Deputatul Valeria Schelean: Valeriu Zgonea trebuie să demisioneze

DISTRIBUIȚI

 135955 – 08042015 – Deputatul PNL, Valeria Schelean condamnă comportamentul și modul de lucru al majorității politice care “conduce în mod efectiv Camera Deputaților, pentru că prin cele mai recente evenimente este subminat rolul instituțional și democratic al Parlamentului”, solicitând demisia  lui Valeriu Zgonea din funcția de Președinte al Camerei Deputaților.

Aceasta susține că asistăm la o serie de “gesturi de sabotare a democrației și de blaturi politice, unul mai penal ca celălalt. Ceea ce s-a întâmplat astăzi, prin amânarea votului în ceea ce privește ridicare imunității a deputatului UDMR Marko Attila consființește blatul politic dintre PSD și UDRM, blat care prima dată a fost pus în scenă la votul pentru ridicarea imunității lui Laszlo Borbely. Parlamentarii PSD, care erau nerăbdători ieri să înceapă plenul pentru a modifica, cu o grabă suspectă, Statutul deputaților și senatorilor, astăzi au fost de negăsit când trebuiau să voteze pentru încuviințarea arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila. Cum nu cred în coincidențe politice, cred că este vorba despre un demers concertat și coordonat între PSD și UDMR în care fiecare partid face servicii celuilalt”.

Totodată, Valeria Schelean nu crede că Președintele Camerei Deputaților este străin de această înțelegere politică, iar modul în care “programează și conduce ședințele de plen poate fi o dovadă a acestei înțelegeri subterane. Prin lipsa de fermitate și prin închiderea ochilor la asemenea manevre, Valeriu Zgonea se fasce vinovat de subminarea democrației românești”.  – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.