Acasă Anchete Bucureşti: DNA provoacă panică în PNL

Bucureşti: DNA provoacă panică în PNL

DISTRIBUIȚI

 – 136141 – 17042015 – Procurorii DNA merg pe firul banilor negri pe care Elena Udrea i-ar fi dus în conturile PDL București.

În acest sens, procurorii DNA i-au adus la audieri pe omul Elenei Udrea și pe contabila de la PDL București. La DNA sunt audiați Ștefan Lungu, cel care a fost prezentat de procurori drept cărăușul de bani al Elenei Udrea, potrivit Stiripesurse.ro.

Extrem de interesantă este audierea contabilei de la PDL București, omul care știe de toți banii care au intrat în conturile partidului.

Săptămâna trecută, DNA a extins urmărirea penală împotriva Elenei Udrea pentru spălare de bani, acuzând-o pe aceasta că ar fi folosit banii din sacoşa cu 900.000 de euro pentru a finanţa campania electorală a PDL Bucureşti pentru alegerile locale din vara lui 2012. Fosta şefă de la Dezvoltare Regională şi Turism se apără şi spune că nu a luat banii şi că nu a finanţat organizaţia de Bucureşti a partidului, acest lucru fiind exclusiv treaba sectoarelor şi a candidaţilor de la acel moment.

POLITICIENI_UDREA_elena-udrea_3Astfel, la DNA ar fi aşteptaţi în perioada următoarea Silviu Prigoană (candidat la Primăria Generală), Anca Boagiu (preşedinte PDL Sector 2 şi fost ministru al Transporturilor), Liviu Negoiţă (fost primar al Sectorului 3), Sulfina Barbu (fost ministru al Mediului şi Muncii şi candidată la primăria Sectorului 4), Cristian Poteraş (fost primar al Sectorului 6), Romeo Raicu (preşedinte PDL Sector 4 şi apropiat al lui Vasile Blaga), Mihai Atănăsoaei (fost prefect al Capitalei şi candidat pentru primăria Sectorului 5), dar şi Lucian Duţă (fost şef al CNAS şi preşedintele PDL Sector 1).

„E absurd să crezi că Udrea e singura care a finanţat organizaţia de Bucureşti. Acolo erau foşti miniştri importanţi ca Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Adriean Videanu, Monica Macovei sau Teodor Paleologu, erau primari în funcţie ca Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş. DNA îşi imaginează că blonda i-a plătit campania lui Prigoană, rege al gunoaielor şi multimilionar în euro, în condiţiile în care el ţipa peste tot că nu a fost ajutat cu nimic”, a declarat o sursă apropiată anchetei în dosarul Gala Bute.

Daca procurorii isi vor indrepta atentia catre cei mentionat ar fi un cutremur de proporţii în partea portocalie a noului PNL, principala afectată părând să fie chiar Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, şi cea care, conform unor surse, ar dori să candideze la Primăria Capitalei în 2016. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.