Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea reclamă la CEDO

Bucureşti: Elena Udrea reclamă la CEDO

DISTRIBUIȚI

 – 135887 – 06042015 – Marius Striblea, avocatul fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, a anunțat că va depune, în numele clientei sale o reclamație la CEDO, pentru a se plange de conditiile de detentie.

Reclamatia vine in contextul in care Elena Udrea a cerut din nou inlocuirea arestului preventiv din dosarul Gala Bute cu o masura mai blanda, iar contestatia se va judeca pe data de 10 aprilie.

Mai mult, prietena sa Ruxandra Dragomir, care o viziteaza frecvent in arestul Politiei Capitalei, a declarat inca de saptamana trecuta ca deputatul PMP va face niste anunturi importante zilele acestea.

„In urmatoarele zile, probabil luni sau marti, Elena va intreprinde de asemenea niste masuri care cu siguranta vor avea un ecou”, preciza vinerea trecuta Ruxandra Dragomir.

elena udreaElena Udrea isi va petrece Pastile in spatele gratiilor, dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au hotarat, joia trecuta, mentinerea arestului preventiv, in dosarul Gala Bute.

Instanta suprema a respins astfel contestatia formulata de Elena Udrea fata de decizia judecatorilor de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Elena Udrea se afla dupa gratii din 25 februarie.

Fostul ministru s-a plans in repetate randuri de conditiile greu de suportat din arestul Politiei Capitalei, comparand aceasta masura chiar cu „o forma de tortura”.

In acest caz, deputatul PMP Elena Udrea a fost acuzat initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.