Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: George Copos, eliberat condiționat

Bucureşti: George Copos, eliberat condiționat

DISTRIBUIȚI

 135922 – 07042015 –   George Copos va fi eliberat conditionat, au hotarat marti judcatorii de la Tribunalul Bucuresti. Decizia este definitiva. Fostul patron al Rapidului, care era condamnat la 4 ani de inchisoare in doua dosare, a obtinut eliberarea mai devreme pentru ca a scris cinci carti, a muncit la atelierul de tamplarie si s-a inscris la toate activitatile penitenciarului Rahova, conform RTV.

De asemenea, Copos a beneficiat de reducerea pedepsei cu o treime deoarece are peste 60 de ani.

Eliberarea lui Copos se va produce de indata ce actele semnate de judecatori vor ajunge la Penitenciarul Rahova.

La sfarsitul lunii ianuarie, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a lui George Copos, dar cererea omului de afaceri a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 5.

Copos a contestat hotararea Judecatoriei Sectorului 5 si Tribunalul Bucuresti i-a dat azi castig de cauza.

In luna martie a anului trecut, George Copos a fost condamant la 3 ani si 8 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, iar apoi, in luna august a lui 2014, a fost condamnat la 4 ani in Dosarul Loteria I.

George Copos e primul dintre cei 8 condamnati in Dosarul Transferurilor ce paraseste inchisoarea. Eliberarea fostului proprietar al clubului din Giulesti vine la doar 5 zile dupa cea a lui Gigi Becali. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.