Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: MAE: Un român a murit, iar aţi doi sunt dispăruţi în...

Bucureşti: MAE: Un român a murit, iar aţi doi sunt dispăruţi în urma scufundării unui pescador în Adriatica

DISTRIBUIȚI

135834 – 03042015 –  Ministerul de Externe a confirmat, joi seara, decesul unui roman si disparitia altor doi cetateni romani, aflati la bordul unui pescador care s-a scufundat in largul Marii Adriatice.

„Din primele informatii obtinute telefonic de la comandantul Garzii de Coasta italiene, se confirma decesul unui cetatean roman si a unui cetatean italian, precum si disparitia a inca doi cetateni romani care se aflau la bord”, a precizat MAE, potrivit Ziare.com.

Diplomatia romana subliniaza ca reprezentatii Consulatului General al Romaniei la Bologna au intervenit pe langa autoritatile competente din Italia, pentru a solicita detalii cu privire la incidentul maritim, survenit in largul Marii Adriatice, in dreptul localitatii Civitanova Marche. De asemenea, a fost declansata o ancheta privind imprejurarile incidentului.

„Consulatul General al Romaniei la Bologna monitorizeaza permanent cazul, mentine legatura cu autoritatile maritime din Italia, fiind in asteptarea unui raspuns cu privire la rezultatul demersurilor intreprinse pentru gasirea celor doi cetateni romani disparuti”, se mai arata in raspunsul MAE.

Un roman a murit, iar alti doi sunt dati disparuti dupa scufundarea unui pescador in Marea Adriatica, in largul coastelor Italiei.

In naufragiul de joi si-a mai pierdut viata si un marinar italian, informeaza La Republica. Potrivit primelor informatii,se pare ca valurile mari au rasturnat vasul.

Echipajul pescadorului „Sparviero” era format din 6 marinari: 3 italieni si 3 romani. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.