Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: MTS: 15 milioane de lei pentru Programul Pierre de Coubertin

Bucureşti: MTS: 15 milioane de lei pentru Programul Pierre de Coubertin

DISTRIBUIȚI

136367 – 27042015 –  Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) organizează, în perioada 11-27 mai 2015, Sesiunea de finanţare a Programului Pierre de Coubertin, prin evaluare şi selecţie de proiecte ale Federariilor Sportive Naţionale. Bugetul alocat sesiunii de finanţare a Programului Pierre de Coubertin este de 15 milioane de lei.

”Dezvoltarea sportului de masă este prioritară pentru ministerul tineretului și sportului și pentru sportul românesc. In 2014 am inclus sportul de masă în lista celor trei piloni pe care se bazează Strategia Națională pentru Sport, iar în 2015 creștem bugetul alocat programului ”Pierre de Coubertin” de la 6 milioane de lei, la 15 milioane de lei. Fapt ce demonstrează atașamentul și consecvența ministerului în dezvoltarea acestui domeniu. Vreau să subliniez cu această ocazie că mă aștept ca Federațiile Sportive Naționale să promoveze în mod activ Programul ”Pierre de Coubertin” precum și proiectele finanțate prin intermediul acestuia”,   a declarat Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

La finanţare se admite un proiect/federaţie, cu o suma maximă solicitată de 300 de mii de lei. Dosarele se pot depune până pe 8 mai, ora 14.00, la sediul MTS, Bucureşti, Sector 2, Strada Vasile Conta, nr 16., parter, la Registratură sau prin poştă la adresa mai sus menţionată.

Date referitoare la evaluarea şi selecţia de proiecte, calendarul sesiunii de proiecte, inclusiv ghidul metodologic, pot fi accesate prin intermediul  site-ului MTS. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.