Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL: Ponta să lămurească public întârzierea celor două curse Tarom de...

Bucureşti: PNL: Ponta să lămurească public întârzierea celor două curse Tarom de la Iaşi şi Timişoara

DISTRIBUIȚI

 135920 – 07042015 –   PNL ii cere premierului Victor Ponta sa lamureasca public de ce au avut intarzieri de cateva ore doua curse Tarom spre Bucuresti, una de la Timisoara, alta de la Iasi, cu care parlamentarii PNL trebuiau sa ajunga la sedinta de plen pentru modificarea Statutului senatorilor si deputatilor, programata marti la orele 14.30.

„PNL cere premierului Victor Ponta sa laurmeasca, public, situatia curselor Tarom prin care zeci de senatori si deputati au fost impiedicati sa ajunga la Parlament unde trebuie sa se discute modificarea Statutului parlamentarilor. PNL suspecteza ca PSD si Victor Ponta se folosesc de institutiile statului pentru a impiedica opozitia sa fie prezenta la o dezbatere capitala pentru Statutul senatorilor si deputatilor”, se mentioneaza intr-un comunicat al PNL, transmis inainte de votul de azi prin care Statutul deputaţilor şi senatorilor a fost adus in concordanta cu prevederile din Constitutie.

Cele doua avioane Tarom ar fi trebuit sa decoleze la orele diminetii, astfel incat liberalii din cele doua orase sa ajunga la timp la sedinta din Parlament.

Aeronavele au stationat pe pista cateva ore, iar unii membrii PNL au sugerat ca ar putea sa nu fie vorba despre o coincidenta si ca Victor Ponta ar fi tinut aeronavele la sol special pentru ca acestia sa nu ajunga la timp in plen.

Cu intarziere de cateva ore, parlamentarii PNL au ajuns, totusi, in timp util pentru a participa la vot. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.