Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta spre Predoiu şi PNL: “Avem obligația să nu-i lăsăm să...

Bucureşti: Ponta spre Predoiu şi PNL: “Avem obligația să nu-i lăsăm să distrugă din nou țara”

DISTRIBUIȚI

135979 – 09042015  – Premierul Victor Ponta a postat noaptea trecută pe o reţea de socializare un mesaj foarte dur la adresa prim-vicepreşedintelui liberal Cătălin Predoiu şi a întregului PNL care au criticat decizia anunţată miercuri de şeful Guvernului, care a hotărât reducerea TVA la 9% pentru toate alimentele începând cu 1 iunie a. c.

“Premierul-fantomă (to be elected) al PNL-PDL, dl. Cătălin Predoiu, și-a prezentat la un post TV poziția asupra reducerii TVA – el este CONTRA!!! Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toți oamenii normali ar considera că este vorba de miopie politică și economică, de invidie că am luat noi această măsură, sau pur și simplu de lipsă de inteligență! Eu am altă explicație – dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gândire al pedeliștilor, el fiind ministru în Guvernul Boc care în 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugând economia românească – totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP și șpăgilor de la Microsoft! Este bine ca romanii să știe că acești oameni nu s-au schimbat deloc – sunt tot cei din 2010, gândesc și procedează la fel, doar nu-și mai zic PDL, ci PNL!  Dacă prima dată ne-au fost impuși de Băsescu, acum avem obligația să nu-i lăsăm să distrugă din nou țara cu prostia și hoția care îi caracterizează (și pe care iată nu ne lasă să o uităm!), a scris Pont ape Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a criticat, miercuri seara, la Realitatea TV, decizia Guvernului de a reduce TVA de la 24 la 9%, argumentând că Executivul nu a pregătit corespunzător politica pentru o astfel de măsură de relaxare fiscală. Concret, Predoiu a afirmat că PNL își exprimă îngrijorarea față de faptul că, pentru această măsură, Guvernul a oprit investițiile, pentru a crea un surplus de lichidități, pe care să îl ofere drept argument poporului, că nu a făcut măsurători, echivalentul operării fără analize, și că nu a discutat cu actorii importanți, din domeniu, ceea ce va conduce la compromiterea unei măsuri de relaxare fiscală care este, în principiu, pozitivă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.