Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: „Porţi deschise la Registrul Comerţului”

Bucureşti: „Porţi deschise la Registrul Comerţului”

DISTRIBUIȚI

136335 – 24042015 – Muzeul Naţional de Istorie a României anunţă că participă cu o micro-expoziţie care prezintă însemne ale breslelor meșteșugărești (sec. XVIII) în cadrul evenimentului „Porţi deschise la Registrul Comerţului”, care va avea loc sâmbătă, 25 aprilie 2015. Evenimentul este organizat pentru prima dată de Oficiul Național al Registrului Comerțului, la sediul ORCT Bucureşti de la Piaţa Muncii. Accesul publicului se va face între orele 12.00 și 18.00.

Vizitatorii vor fi informați asupra modului în care se derulează activitatea instituției, fiind organizate sesiuni de întrebări și răspunsuri, seminarii privind facilitățile de care beneficiază la înființarea firmelor studenții sau debutanții în afaceri, asistență la accesarea serviciilor online disponibile pe portalul ONRC, precum și simulări ale operațiunilor care sunt efectuate la înființarea unei firme.

Publicul va avea posibilitatea de a face un tur al registrului și de a vizita o expoziţie inedită de documente de arhivă (sec. XVIII-XXI) și însemne ale breslelor meșteșugărești (sec. XVIII), expoziție organizată în parteneriat cu Arhivele Naţionale ale României şi cu Muzeul Naţional de Istorie a României. De asemenea, în premieră, va fi permis accesul în arhiva ORCT București și Ilfov, care conține 1.606.257 volume ce corespund unui număr de peste 500 de mii persoane fizice și juridice. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.