Acasă Economie Bucureşti: Premierul Ponta le recomandă sindicaliştilor de la Dacia să termine cu...

Bucureşti: Premierul Ponta le recomandă sindicaliştilor de la Dacia să termine cu protestele

DISTRIBUIȚI

 proteste_Dacia136112 – 16042015 – Premierul Victor Ponta i-a sfatuit pe liderii sindicali de la Uzinele Dacia sa termine cu protestele daca nu vor sa ramana de tot fara loc de munca.

Declaratia a fost facuta in contextul in care mai multi angajati ai companiei au iesit in strada, joi, nemultumiti, din cauza infrastructurii proaste, compania pierde contracte extrem de avantajoase, potrivit Ziare.com, principala problema fiind legata de Autostrada Sibiu – Pitesti, despre care autoritatile sustin ca nu va fi finalizata inainte de 2020.

„Hai sa fim seriosi, daca o mai tin in mitinguri, atunci se va muta producatia in Maroc. Fac un apel la liderii de sindicat – stiu care e nivelul salariilor de acolo si ce e mai bine pentru noi – sa fie rezonabili pentru ca, altfel, Dacia are si o alta varianta, anume Maroc”, a avertizat premierul.

Intrebat daca vor veni si alti producatori auto in Romania, el a mentionat ca tara noastra, in acest moment, „este una dintre cele mai competitive, daca nu cea mai competitiva piata din Europa”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.