Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preţul gazelor: Pentru unii scade, pentru alţii creşte

Bucureşti: Preţul gazelor: Pentru unii scade, pentru alţii creşte

DISTRIBUIȚI

135766 – 01042015 – Preturile pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la clientii casnici scad incepand cu 1 aprilie a. c. in medie cu aproape patru procente, media fiind calculata in functie de ponderea fiecarui furnizor din cei 39 care livreaza gaze naturale clientilor casnici din piata reglementata, conform unei decizii adoptate la finalul saptamanii trecute de Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, transmite Radio Romania Actualitati.

Motivele reducerii sunt legate de scaderea costurilor pentru achiziţia gazelor naturale destinate furnizării, inclusiv prin eliminarea costurilor pentru achiziţia gazelor naturale din import, ANRE luand in considerare o sursă de import de 0% în lunile aprilie, mai şi iunie.

In acelasi timp au scazut cu aproximativ 20% tarifele de distribuție pentru S.C. Distrigaz Sud Reţele S.R.L. si s-au mentinut la acelasi nivel tarifele de distribuţie pentru S.C. E.ON Distribuţie România S.A.

Ca urmare de astazi pentru clienţii casnici din piaţa reglementată al căror furnizor este S.C. E.ON Energie România S.A., preţurile de furnizare a gazelor naturale vor creşte cu circa 1,5 %, iar pentru cei al căror furnizor este S.C. GDF Suez Energy România S.A., preţurile de furnizare a gazelor naturale vor scădea cu circa 9 procente. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.