Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Producători de băuturi alcoolice, reclamaţi la DNA

Bucureşti: Producători de băuturi alcoolice, reclamaţi la DNA

DISTRIBUIȚI

 136363 – 27042015 –  ANAF a sesizat DNA in legatura cu activitatea unor mari firme din Romania pe care le acuza de evaziune fiscala. Este vorba despre Murfatlar Romania SA, Euroavipo SA si alte companii, care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 700 de milioane de lei, transmite B1 Tv.

Se pare ca Fiscul urmarea activitatea acestor companii de patru ani, iar controalele inspectorilor au inceput inca de la sfarsitul anului trecut.

In urma verificarilor s-ar fi stabilit ca societatile au facut evaziune fiscala prin faptul ca nu si-au platit taxele si impozitele catre stat. Totodata, acestea mai sunt acuzate de simularea intrarii in insolventa.

Grupul Euroavipo, care detine si Murfatlar Romania SA (ambele in insolventa) controleaza peste un sfert din piata bauturilor alcoolice din Romania. Printre bauturile produse de aceasta companie se numara Unirea, Sankt Petersburg, Amador, Hanul Ars si Palinca de Buzau.

Cele doua societati apartin grupului de firme Garland Industriers Limited, controlat de fratii Emanuel, Corneliu si Ion Dobranauteanu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.