Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: „Școala Altfel” la Muzeul Național de Istorie a României

Bucureşti: „Școala Altfel” la Muzeul Național de Istorie a României

DISTRIBUIȚI

 135850 – 03042015 –  Cu prilejul desfășurării programului Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!, în săptămâna 6 – 12 aprilie 2015, Muzeul Național de Istorie a României va fi deschis spre vizitare în mod excepţional, inclusiv în zilele de 6 și 7 aprilie 2015 (luni și marți).

Ca în fiecare an, pe parcursul acestei săptămâni speciale, elevii vor participa la vizite cu ghidaj de specialitate şi ateliere de educaţie muzeală cu tematică diversă precum: istoria Antichităţii, numismatică, heraldică, restaurare ceramică, potrivit unui comunicat al Muzeului Național de Istorie a României.

De asemenea, va fi organizat atelierul de creaţie „Sărbători Pascale la muzeu” în data de 8, respectiv 10 aprilie, începând cu ora 11.00, în cadrul căruia participanţii vor realiza figurine şi decoraţiuni cu tematică pascală şi vor decora ouă din polistiren.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Înscrierile se fac cu cel puţin două zile înainte de data în care va avea loc atelierul. Pentru desfăşurarea în condiţii optime a atelierului, numărul de participanţi trebuie să fie cuprins între 10 (minimum) şi 20 (maximum) de persoane. Costul unui bilet de participare este 15 lei. Muzeul va fi închis în perioada 12 – 14 aprilie 2015. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.