Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Surse: Se pregătește debarcarea lui Stelian Tănase de la TVR

Bucureşti: Surse: Se pregătește debarcarea lui Stelian Tănase de la TVR

DISTRIBUIȚI
stelian_tanase2

135953 – 08042015 – Gazeta Sporturilor, care citează surse din televiziunea publică, anunță că Stelian Tănase, directorul general al TVR, va fi schimbat din funcție, iar la schimb Guvernul va aloca fonduri Televiziunii Române pentru a cumpăra drepturile de televizare pentru Campionatul European din 2016.

Potrivit sursei, schimbarea lui Stelian Tănase de la conducerea TVR ar urma să se producă în maxim două săptămâni, când se va cere un astfel de vot în Parlament. ”După ruperea USL, relațiile s-au răcit seminificativ. Abia după demiterea lui Tănase, Guvernul va debloca o sumă de bani pentru a ajuta televiziunea de stat în achiziţia drepturilor, ţinînd cont că reprezentanţii EBU vor veni special la Bucureşti. Dacă Tănase rămîne în funcție, drepturile vor ajunge mai mult ca sigur la ProTV!”, scrie Gazeta Sporturilor.

Campionatul European de fotbal din 2016 ar putea fi unul extrem de atractiv pentru români. Echipa noastră națională se află pe primul loc în grupa de calificare și are șanse foarte mari să se califice la turneul final. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.