Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Guvernul nu se apără

Cluj: Guvernul nu se apără

DISTRIBUIȚI

135763 – 01042015 – La Curtea de Apel Cluj a avut loc astăzi primul termen în procesul în care Guvernul României, prin premierul Victor Ponta, a fost chemat în instanță pentru că nu a organizat alegeri pentru șefia Consiliului Județean Cluj, potrivit Citynews.ro.

Procesul a fost intentat de consilierul județean Mihai Seplecan, care a făcut plângerea în contencios administrativ pentru că Guvernul a refuzat stabilească o dată pentru organizarea alegerilor parţiale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Victor Ponta nu s-a prezentat la Curtea de Apel Cluj, iar Guvernul nu a trimis niciun avocat, ci doar o întîmpinare care are 6 pagini. Instanța a rămas în pronunțare până vineri, 3 aprilie.

“Am încredere în justiție. Voi câștiga acest proces cu Guvernul. Faptul că nu a fost trimis nici măcare un avocat arată dezinteresul total fața de lege și față de locuitorii și proiectele județului Cluj. Victor Viorel Ponta își bate joc de cetățenii județului Cluj care nu l-au votat ca președinte. Se pare că legea e facultativă pentru domnia sa“, a declarat Mihai Seplecan. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.