Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: Migrant, descoperit pe osia unui camion la Vama Giurgiu

Giurgiu: Migrant, descoperit pe osia unui camion la Vama Giurgiu

DISTRIBUIȚI

 ascuns pe osie1136204 – 21042015 – La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat luni dimineaţa, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetăţean ceh, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, dulapuri metalice din Turcia pentru Ungaria.

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascuns pe osia remorcii camionului, aşezat pe roţile de rezervă ale mijlocului de transport, un bărbat de origine afro-asiatică.

Acesta nu avea asupra sa niciun document de identitate şi nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională, iar la cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă sub camionul său, pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impugn, Potrivit unui comunicat al INspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.