Acasă Economie Ilfov: Peste 65 de tone de legume-fructe, confiscate la Afumaţi

Ilfov: Peste 65 de tone de legume-fructe, confiscate la Afumaţi

DISTRIBUIȚI

135840 – 03042015 –  Poliţiştii ilfoveni de investigare a criminalităţii economice au continuat, la 2 aprilie a. c., acţiunile desfăşurate pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul achiziţiei şi comercializării legumelor şi fructelor.

oliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Ilfov au efectuat controale la zece societăţi agroalimentare din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov.

Polițiștii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 140.000 de lei.

În urma controalelor doi administratori ai unor societăţi comerciale, dintre cele verificate, sunt cercetaţi penal de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Ilfov, pentru săvarşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

De asemenea, polițiștii au confiscat 65.246 de kg. de legume şi fructe în valoare de 77.200 de lei precum şi 5.300 de lei.

Activităţile desfăşurate de Poliţia Română se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Șeful Poliției Române, pentru perioada 2 – 9 aprilie a.c., pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.