Acasă Politic Sibiu: S-a inaugurat o nouă maternitate reabilitată și complet echipată

Sibiu: S-a inaugurat o nouă maternitate reabilitată și complet echipată

DISTRIBUIȚI

 135916 – 07042015 –   Conducerea Ministerului Sănătății participă astăzi la deschiderea maternității din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, o investiție de peste 6 milioane de euro a Ministerului Sănătății în cadrul proiectului finanțat de  Banca Mondială. Începând de astăzi, unitatea sanitară din Sibiu beneficiază de săli de operație cezariene noi, saloane ATI, reanimare, săli de travaliu, saloane pentru copii și pentru tratamente reabilitate și dotate cu echipamente și mobilier moderne necesare. De asemenea, maternitatea beneficiază de bucătărie, centrală de tratare a aerului, grup electrogen și surse de alimentare continua UPS.

Maternitatea de la Sibiu este cea de-a 9 –a maternitate complet reabilitată și dotată, inaugurată în ultimul an. Am preluat un proiect început acum mai bine de 7 ani și așa cum am promis îl finalizăm în mai puțin de un an”, a declarat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

La mijlocul lunii martie, în cadrul ceremoniei de inaugurare a maternității Spitalului Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, ministrul Sănătății, dr. Nicolae Bănicioiu declara că, din cele 20 de secţii de obstetrică şi neonatologie care au început să fie  restructurate şi modernizare în cadrul Proiectului cu Banca Mondială început în anul 2007, aproape trei sferturi (14 maternități) au fost și vor fi finalizate în perioada 2014- 2015. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.