Acasă Externe SUA: Alina Gorghiu s-a întâlnit cu John McCain

SUA: Alina Gorghiu s-a întâlnit cu John McCain

DISTRIBUIȚI

 136202 – 21042015 – Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a avut o intrevedere cu senatorul John McCain. „Am discutat cu senatorul John McCain – aflat la al cincilea mandat in Congresul SUA si una dintre cele mai importante voci din politica americana pe chestiuni militare si de securitate internationala – despre nevoia ca Romania sa fie un factor de stabilitate in regiune, in contextul crizei ruso-ucrainene, despre parteneriatul tarii noastre cu NATO si despre parteneriatul strategic cu Statele Unite. Am abordat, de asemenea, subiecte de interes intern, precum reforma clasei politice din Romania, lupta anticoruptie si finantarea campaniilor electorale. Pot sa afirm cu incredere ca Romania are prieteni in Statele Unite ale Americii”, a scris Alina Gorghiu e postat pe Facebook.

Alina Gorghiu participa saptamana aceasta, in SUA, la Adunarea Parlamentara a NATO, in calitate de membru al delegatiei Romaniei. Prezenta sa in SUA a fost si motivul pentru care nu a fost prezenta, luni, la consultarile de la Palatul Cotroceni.

McCain este unul dintre cei mai vocali sustinatori ai sanctiunilor impotriva Rusiei si adoptarii unei pozitii mai ferme de catre SUA in problema ucraineana. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.