Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucreşti: Traian Băsescu: Tiberiu Niţu “a început să fie vânător de fost...

Bucreşti: Traian Băsescu: Tiberiu Niţu “a început să fie vânător de fost președinte”

DISTRIBUIȚI

136970 – 25052015 – Traian Băsescu a declarat duminică seara, referitor la deschiderea dosarelor pe numele său, care inițial fuseseră închise, că Tiberiu Nițu devine un ”vânător de fost președinte”. Traian Băsescu a afirmat că nu îi este teamă că va fi arestat, chiar dacă dosarul ”Casa Mihăileanu” a fost redeschis.

”Nici măcar nu îmi este frică de evoluția dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Știu că întotdeauna am respectat legea”, a mai spus acesta.

”Știam că Nițu este vânător de teroriști la Revoluție. Acum văd că a început să fie vânător de fost președinte. Mie personal mi se pare o exagerare ca după ce aceste dosare au fost închise nu pentru imunitatea președintelui, ci pentru inexistența faptei”, a răspuns Băsescu la întreabarea dacă Ponta șă Nițu îl vor la pușcărie.

”Premierul a spus și ieri (sâmbătă – n. r.) că așteaptă breaking news în care Băsescu să intre la pușcărie alături de Udrea, a spus și la o mare adunare acum o săptămână.Și Nițu nu e omul care să nu fie recunoscător omului care l-a propus. Probabil mai vrea un mandat și trebuie să fie atent că de la guvern se fac nominalizările pentru procuror general”, a subliniat fostul președinte. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.