Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: 24 iunie, următorul termen în dosarul prejudicierii PSV Company

București: 24 iunie, următorul termen în dosarul prejudicierii PSV Company

DISTRIBUIȚI

137063  – 27052015  Judecătorii Curții de Apel București au stabilit astăzi ca pe 24 iunie să fie viitorul termen de judecată  al dosarului în care în care Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca, Octavian Ţurcan, Gheorghe Şupeală şi alte persoane sunt cercetați pentru delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din SNP Petrom SA, prejudiciul fiind estimat la peste 12 milioane de euro.

La termenul de astăzi, magistrații Curții de Apel București au stabilit că în perioada următoarea inculpații urmează să fie audiați, încuvințând citarea cu mandat de aducere pentru Octavian Ţurcan, care nu s-a prezendat în fața Curții la niciunul dintre termenele de judecată, deși stadiul procesual se află în apel.

Potrivit anchetatorilor, actele materiale prejudiciabile s-au realizat prin cumpărarea, cu banii Petromservice, a unor acţiuni supraevaluate de mai multe zeci de ori, aparţinând unor societăţi comerciale şi transferarea frauduloasă şi controlată a banilor obţinuţi pentru a ascunde identitatea beneficiarului real.

Probele obţinute în urma comisiei rogatorii internaţionale solicitate în dosarul fraudării SC PSV Company SA (fosta SC Petromservice SA)  arată că cele 22 de companii offshore prin intermediul cărora s-au realizat achiziţiile de acţiuni şi fraudarea patrimoniului companiei sunt controlate de Sorin Ovidiu Vîntu şi Octavian Ţurcan. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.