Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adrian Sârbu, plasat în arest la domiciliu

Bucureşti: Adrian Sârbu, plasat în arest la domiciliu

DISTRIBUIȚI

137047  – 27052015 – Înalta Curte de Casație și Justiție a decis plasarea lui Adrian Sârbu în arest la domiciliu. In cele 30 de zile pentru care a fost stabilita masura, Sârbu trebuie să se prezinte faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi să nu comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi, cu martorii din dosar şi cu expertul desemnat de Parchet în acest caz.

”Această măsură preventivă este suficientă la acest moment procesual pentru asigurarea bunei desfăşurări a procesului penal. Menţinerea în stare de arest preventiv nu se justifică nici din perspectiva definitivării urmăririi penale şi a situaţiei probatoriului administrat în cauză, în condiţiile în care se aşteaptă finalizarea expertizei financiar-contabile, astfel că nu există riscul afectării bunei desfăşurări a procesului penal”, se arată în motivarea deciziei.

Astfel a fost menținută decizia luată acum o săptămână de magistrații Curții de Apel, care au admis solicitarea făcută de Adrian Sârbu. Acesta se afla în arest preventiv din 3 februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani și instigare la delapidare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.