Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Avantajul parlamentarilor: Liber de Rusalii de două ori

Bucureşti: Avantajul parlamentarilor: Liber de Rusalii de două ori

DISTRIBUIȚI

137001 – 25052015 – Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni că trebuie rezolvată problema secțiilor de votare din afară și că trebuie să luăm exemplu de la alte țări europene unde această problemă nu există. „Trebuie să se voteze cu oarecare ușuriță și foarte important să se evite posibilitate fraudării votului. Cred că propunerea pe care Guvernul a avansat-o și anume de a se întocmi liste electorale pentru cei care locuiesc în străinătate și doresc să voteze este una foarte utilă. În acest fel autoritatea electorală, ministerul de externe, ministerul de interne se pot pregati pentru a dimensiona secțiile de votare în fucție de amplasarea și numărul comunității românești din străinătate”, a spus Tăriceanu, potrivit B1 Tv.

Președintele Senatului a mai precizat și motivul pentru care azi nu s-a muncit în Senat și astfel nu s-a putut lua o hotărâre în privința lui Dan Șova.

„Decizia Biroului Permanent de săptămâna trecută a fost anunțată, ieri au fost Rusaliile la catolici și azi a fost zi liber”, a spus Tăriceanu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.