Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bani mai mulţi pentru Școala Superioară de Aviație Civilă

Bucureşti: Bani mai mulţi pentru Școala Superioară de Aviație Civilă

DISTRIBUIȚI

137078  – 27052015  Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 1,465 milioane de lei, fonduri destinate finanțării cheltuielilor cu pregătirea personalului aeronautic și a celor aferente misiunilor de asistență medicală publică de urgență desfășurate de Școala Superioară de Aviație Civilă, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Școala Superioară de Aviație Civilă a fost desemnată operator aerian al unei aeronave primită prin sponsorizare în cursul anului 2014, în condițiile în care finanțarea pregătirii personalului aeronautic este asigurată prin alocarea de fonduri suplimentare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. Reglementările legale privind aceste aspecte sunt incluse în OUG 57/2014.

În cursul anului 2014, precum și în bugetul pentru 2015 al Ministerului Transporturilor, au fost alocate fonduri pentru pregătirea personalului și operaționalizarea aeronavei. Suma alocată prin Hotărârea adoptată astăzi, respectiv 1,465 milioane de lei, completează finanțarea necesară Școlii Superioare de Aviație Civilă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.