Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bani pentru Statistică

Bucureşti: Bani pentru Statistică

DISTRIBUIȚI

  136570 – 06052015 – Guvernul a alocat astăzi fondurile necesare pentru plata a două tranșe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătorești care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale în favoarea angajaților  Institutului Național de Statistică.

Astfel, bugetul Secretariatului General al Guvernului, în subordinea căruia funcționează Institutul Național de Statistică, va fi suplimentat cu 2,316 milioane de lei, necesară pentru plata primelor două tranșe aferente anului 2015, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Plata sumelor se efectuează în mod eșalonat în patru tranșe egale.

La nivelul Institutului Național de Statistică, inclusiv pentru direcțiile teritoriale de statistică, au fost centralizate, în total, drepturi de natură salarială în valoare de 9,571 milioane de lei (inclusiv contribuțiile angajatorului).

Potrivit Legii bugetului de stat pentru 2015, în bugetul Ministerului Finanțelor Publice – Acțiuni Generale – a fost prevăzută o sumă globală pentru plata titlurilor executorii din care, prin hotărâri ale Guvernului, se pot aloca instituțiilor fonduri suplimentare pentru plata acestor obligații, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.