Acasă Economie București: Companiile românești prezentate la Târgul Internațional pentru Industria de Apărare de...

București: Companiile românești prezentate la Târgul Internațional pentru Industria de Apărare de la Istanbul

DISTRIBUIȚI

136525 – 05052015  – 20 companii romanesti, cu capital privat şi de stat, specialisti si reprezentanti ai acestora din industria de aparare, sub conducerea secretarului de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, Sorin Encutescu participa zilele acestea la Targul International pentru Industria de Aparare IDEF 2015.

In perioada 5-8 mai 2015, la Istanbul, Turcia se desfasoara cea de a 12-a editie a Targului International pentru Industria de Aparare IDEF 2015. Manifestare importanta pe plan mondial, reuneste la fiecare editie sute de expozanti din intreaga lume si gazduieste cateva mii de intalniri.

 Zeci de ministri, consilieri de stat, secretari de stat, sefi de state majore, sefi de categorii de forte si directori de companii participa, de fiecare data, la activitatile prilejuite de organizarea acestei expozitii.

De asemenea, din delegatiea romana, fac parte şi conducatori ai unor organizatii cu atributii si responsabilitati in domeniu, precum si reprezentanti ai Ministerului Economiei, Comertului si Turismului si Ministerului Apararii Nationale.

Delegatia Romaniei va fi însotita de Ambasadorului Romaniei la Ankara, atasatul militar şi de membrii Consulatului General al Romaniei in Istanbul.

IDEF este cel mai mare eveniment expozitional din regiunea Euroasia si unul dintre primele patru din lume, cu o tendinta de crestere în ceea ce priveste numarul de tari participante şi companii. Acest targ este un eveniment expozitional care joaca un rol important in dezvoltarea cooperarii intre tarile participante. La acest targ se prezinta produse si tehnologii de cel mai inalt nivel din industria de aparare şi este o arena importanta de marketing international pentru companiile de profil din industria de aparare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.