Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Delegaţie a Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării,...

Bucureşti: Delegaţie a Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, în vizită în Franţa

DISTRIBUIȚI

136512 – 05052015  – O delegaţie parlamentară a Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, formată din deputaţi Gabriel-Valentin Boboc (PSD) – vicepreşedinte, Mircea Dolha (PNL) – vicepreşedinte, Mihai Deaconu (DP) – secretar, Ovidiu-Cristian Iane (PSD) – membru şi Maria Grecea (PNL) – membru, efectuează o vizită de lucru în Franţa în perioada  5 – 8 Mai 2015.

Vizita de lucru are drept scop intensificarea contactelor parlamentare bilaterale în contextul actual al problemelor cu care se confruntă comunitatea de români din Republica Franceză, potrivit unui comunicat al Comisiei.

În acest sens, membrii delegaţiei parlamentare din România, împreună cu reprezentanţi ai Ambasadei României din Franţa, vor avea o serie de întâlniri cu Bogdan Mazuru, ambasador al României la Paris, reprezentanţi ai cultelor religioase – Înalt Preasfinţitul Părinte Mitropolit Iosif şi alţi preoţi din regiunea pariziană ai Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale – Catedrala Mitropolitană din Paris, cu deputaţi francezi din Adunarea Naţională (membri ai Grupului de prietenie Franţa-România şi ai Comunităţii Francezilor din afara graniţelor ţării), cu reprezentanţi ai Institutului Cultural Român de la Paris, precum şi cu reprezentanţi ai mediului asociativ românesc din Franţa.

De asemenea, membrii delegaţiei parlamentare se vor întâlni cu reprezentanţi ai administraţiei franceze din domeniul protecţiei sociale (Casa Naţională de Alocaţii Familiale) şi relaţiilor de muncă (Pole de emploi), cu reprezentanţi ai REIF, precum şi cu reprezentanţi ai cultelor religioase (Biserica Română Filadelfia). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.