Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Demisia lui Dragnea, amânată din nou

Bucureşti: Demisia lui Dragnea, amânată din nou

DISTRIBUIȚI

136866 – 20052015 – Sedinta in care Liviu Dragnea urma sa isi depuna mandatul de presedinte executiv al PSD a fost amanata, pentru ca se suprapunea cu depunerea juramantului succesorului său la Ministerul Dezvoltarii.

Portofoliul lui Liviu Dragnea ar urma, potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri, sa fie preluat de Sevil Shhaideh, actual secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, ruda cu fostul ministru.

Este a doua oara cand o intrunire in care Dragnea urma sa isi depuna mandatul este amanata, acelasi lucru intamplandu-se si luni. Membrii PSD au fost anuntati atunci ca sedinta Biroului Permanent National nu va mai avea loc, asa cum fusese programat initial, si ca o decizie in privinta liderului social-democrat va fi luata miercuri, incepand cu ora 16:00, in Comitetul Executiv.

Desi a demisionat de la conducerea Ministerului Dezvoltarii si a anuntat ca acelasi ucru se va intampka si cu functiile din partid, după decizia condamnarea sa in Dosarul Referendumului, Liviu Dragnea rămâne, totuși, deputat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.