Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ludovic Orban: “Moţiunea de cenzură ar putea fi depusă mai devreme...

Bucureşti: Ludovic Orban: “Moţiunea de cenzură ar putea fi depusă mai devreme decât am prevăzut”

DISTRIBUIȚI

136515 – 05052015  – Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca exista posibilitatea ca liberalii sa depuna motiunea de cenzura mai devreme, in urma unor decizii care urmeaza sa fie luate miercuri. De asemenea, Orban a afirmat ca intentioneaza sa candideze la functia de primar general al Capitalei in anul 2016.

Intrebat, intr-un interviu acordat Stiripesurse.ro, daca va candida la Primaria Bucurestiului, Ludovic Orban a spus: „La Consiliul National al PNL se vor stabili niste criterii si, in functie de acestea, cu siguranta ca iau in calcul aceasta varianta”.

Consiliul National al PNL va avea loc pe 23 mai, la Pitesti.

De asemenea, deputatul liberal a precizat si cele doua situatii in care motiunea de cenzura pregatita de PNL va fi depusa mai devreme decat este prevazut.

„Noi am luat o decizie aproximativa, dar daca imprejurarile o impun, de exemplu, daca Dragnea este condamnat, chiar si cu suspendare, iar Victor Ponta se incapataneaza sa-l tina in PSD si in Guvern, in mod evident ca ai temei pentru o motiune de cenzura. Daca CCR declara neconstitutionala hotararea in cazul Sova si solicita reluarea votului, iar majoritatea PSD nu vrea sa reia votul, asta este iarasi un motiv de a ataca cu o motiune de cenzura. Dupa cum il stiu pe Ponta, las si tradator, se va lepada si de Sova si de Dragnea”, a apreciat vicepresedintele PNL.

Miercuri, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, afla sentinta in Dosarul Referendumul, iar o posibila reluare a votului in cazul lui Dan Sova poate fi decisa de Curtea Constitutionala. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.