Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: O fostă prezentatoare tv va implementa Master Planul de Transport al...

Bucureşti: O fostă prezentatoare tv va implementa Master Planul de Transport al României

DISTRIBUIȚI

137057  – 27052015 – Ministrul Ioan Rus a numit-o in functia de sef al Biroului de implementare a Master Planului pentru Transporturi al Romaniei pe Daniela Berinde, o fosta prezentatoare TV care i-a fost pentru cateva luni consiliera de imagine si care nu are nicio specializare in domeniu, potrivit Centrului de Investigatii Media.

Intrebat in ce masura trecutul profesional o recomanda sa se ocupe de soarta infrastructurii de transport a Romaniei pentru urmatorii ani, Ministerul Transporturilor a raspuns insa ca, potrivit „prevederilor articolului 49 din HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, CV-ul nu face parte din documentele care trebuie depuse la dosarul de concurs”.

Fostul jurnalist conduce o echipa formata din doi ingineri si patru economisti. Biroul de implementare a master planului are ca obiectiv general „planificarea, dezvoltarea, monitorizarea, administrarea si intretinerea master planului general de transport la nivelul infrastructurii nationale.”

Conform ordinului de numire in functie, Daniela-Angela Berinde primeste lunar un salariu de baza de 9.370 de lei si un “spor pentru conditii vatamatoare” de 627 de lei.

Din informatiile disponibile online reiese ca Daniela Berinde a lucrat la Radio Contact, NCN, TVR Cluj, de unde a fost apoi detasata o perioada in Bucuresti, ca reporter la Stirile TVR.

Din 2011 a fost numita redactor sef la Transilvania L!VE, televiziune controlata de omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, unde a prezentat jurnalul de stiri.

Ulterior a lucrat la Digi 24, dupa care a intrat in echipa lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, fiind consilier personal al acestuia pe probleme de imagine si relatii cu mass-media. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.