Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii la Opera Naţională

Bucureşti: Percheziţii la Opera Naţională

DISTRIBUIȚI
opera_romana

136676 – 12052015   – Procurorii au descins marţi dimineaţă la Opera Naţională Bucureşti şi au efectuat percheziţii în birourile conducerii instituţiei, ancheta vizând mai multe achiziţii publice ilegale.

Ancheta vizează mai multe achiziţii publice ilegale, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 vor ridica mai multe documente utile anchetei. Concret, se suspectează comiterea mai multor fraude de către reprezentanţi ai Operei Naţionale Bucureşti în contracte încheiate cu alte instituţii publice.

Mai mult, directorul Răzvan Dincă a fost dus de procurori la audieri, la Poliţa Sector 1, în timp ce percheziţiile continuă.

Răzvan Dincă este directorul Operei Naţionale Bucureşti din decembrie 2012, când a câştigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii. În august 2006, el fusese numit director general al Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti, iar în 2007 a devenit director şi manager de proiect al Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului Muzical „Viaţa e Frumoasă!”.

            Opera Națională București precizează următoarele: „Astăzi, 12 mai 2015, Poliția sectorului 1 București a efectuat o percheziție la sediul instituției noastre ca urmare a solicitării Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului  1.

            În urma percheziției efectuate, la momentul transmiterii acestei informări de presă, niciun angajat al Operei Naționale București nu a fost reținut și nici chemat la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru alte audieri.”– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.