Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Predoiu şi Ialomiţianu, într-un dosar al DNA

Bucureşti: Predoiu şi Ialomiţianu, într-un dosar al DNA

DISTRIBUIȚI

136805 – 18052015 – Numele foştilor miniştri Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţianu apar într-un dosar al DNA, disjuns din ”Gala Bute”, informează B1 Tv. Este vorba despre sesizarea Corpului de control al premierului, care ar viza nereguli în legătură cu hotărârea de guvern în baza căreia a fost organizat evenimentul. Iniţial, plângerea fusese ataşată dosarului în care este vizată Elena Udrea, însă după trimiterea în judecată, DNA a făcut disjungerea pentru continuarea cercetărilor.

Celor doi li se impută că ar fi abuzat de fucțiile de miniștri în legătură cu semnarea hotărârii de Guvern pe baza căreia s-a organizat evenimentul Gala Bute.

Nu este vorba însă de acuzații ale procurorilor, pentru că deocamdată este doar o disjungere, ci este vorba despre o sesizare a Corupului de control al premierului.

Inițial, sesizarea a fost atașată dosarului ”Gala Bute”, însă după ce această cauză în care Elena Udrea este cercetată alături de alte persoane, a fost trimisă în judecată, procurorii au făcut mai multe disjungeri, adică au păstrat mai multe părți din dosar la DNA pentru a continua cercetările, iar printre disjungeri se află și această sesizare a Corpului de control al premierului.

La acest moment nu este începută urmărirea penală in rem. Ca atare, în urma vrificărilor există posibilitatea clasării sau a începerii urmăririi penale față de fapte pentru ca ulterior să se continue cercetările. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.