Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premieră la Cotroceni: ministrul Sevil Shhaideh a jurat pe Coran

Bucureşti: Premieră la Cotroceni: ministrul Sevil Shhaideh a jurat pe Coran

DISTRIBUIȚI

136907 – 21052015 – Sevil Shhaideh a depus juramantul miercuri dupa amiaza in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cu mana pe Constitutie si pe Coran. Presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca are marele avantaj de a se afla de mai multi ani in minister, ea fiind pana acum secretar de stat in cadrul acestei institutii, astfel ca ea cunoaste foarte bine „si problemele, si solutiile”.

Numele secretarului de stat a fost vehiculat inca de marti pentru preluarea portofoliului lasat liber dupa demisia lui Liviu Dragnea, insa a fost oficializat miercuri, cand presedintele Klaus Iohannis a si semnat decretele privind demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Ministerului Dezvoltarii Regionale si inlocuirea acestuia cu Sevil Shhaideh.

Numele noului ministru al Dezvoltarii a fost subiect de discutie, marti, intre premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis. Premierul a anuntat pe Twitter ca s-a ajuns la un acord si miercuri vom avea un nou ministru, fara a da insa numele acestuia.

Dupa aparitia in presa a informatiilor privitoare la faptul ca lui Shhaideh i-ar fi fost nas de cununie Liviu Dragnea, fostul ministru a spus ca o cunoste pe aceasta de 15 ani, dar ca i-a fost doar „martor” la casatorie, neexistand nasi in cultura musulmana. De asemenea, in apararea fostului vicepremier a sarit si Victor Ponta, care a spus ca jurnalistii care au scris despre aceasta cumetrie sunt „prosti”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.