Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul salută pasul înainte făcut de Legea insolvenţei persoanelor fizice

Bucureşti: Premierul salută pasul înainte făcut de Legea insolvenţei persoanelor fizice

DISTRIBUIȚI

136867 – 20052015 – Premierul Victor Ponta a salutat faptul ca Legea insolventei persoanelor fizice a primit aviz favorabil in Comisia Juridica si si-a manifestat speranta ca va trece si de plenul Camerei Deputatilor. „Salut decizia de astazi (marti – n. r.) a Comisiei Juridice a Camerei, care a adoptat un raport cu recomandare de adoptare pentru Legea insolventei persoanelor fizice. Este un proiect bun propus de colega noastra Ana Birchall, sustinut de Guvern si de majoritatea parlamentara. Imi exprim increderea ca in plenul Camerei Deputatilor acest proiect va fi votat de catre toti parlamentarii care inteleg nevoia ca oamenii de buna-credinta, aflati in situatii dificile, sa fie protejati”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Legea insolventei persoanelor fizice este cu un pas mai aproape de a fi adoptata, dupa ce a primis aviz favorabil, marti, in Comisia Juridica din Camera Deputatilor.

„Astazi am finalizat dezbaterile pe proiectul legislativ al insolventei persoanelor fizice, iar Comisia Juridica a votat pentru un raport favorabil de adoptare. Legea insolventei este pregatita spre a fi trimisa si votata in plenul Camerei Deputatilor”, a transmis initiatorul proiectului legislativ, deputatul PSD Ana Birchall, intr-un comunicat. Dezbaterile in plen vor avea loc miercuri.

Pe scurt, legea prevede ca un debitor care nu isi mai poate achita datoriile sa poata fi „ajutat” cu un plan de rambursare pe cinci ani sub supravegherea unei comisii de insolventa. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.