Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis: “Tăcerea mea nu a fost o tăcere adevărată”

Bucureşti: Preşedintele Iohannis: “Tăcerea mea nu a fost o tăcere adevărată”

DISTRIBUIȚI

136803 – 18052015 – Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, la televiziuna germana de stat ARD, de ce nu are mai des interventii publice. „Criticii dvs. au spus ca sunteti foarte tacut. Aceiasi critici va lauda acum ca sunteti pe baricade. Sunteti pe baricade?”, l-a intrebat jurnalista de la ARD pe presedintele roman. In replica, Iohannis a spus ca iesirile sale sunt chiar dese in comparatie cu cele ale omologilor sai din statele europene.

„Eu am fost de la bun inceput pe baricade. Tacerea mea nu a fost de fapt o tacere adevarata. Eu ma adresez rar publicului pentru obisnuintele romanesti, o data la doua-trei saptamani, ceea ce pentru uzantele europene inseamna des si felul in care ma exprim e diferit de ceea cu ce erau obisnuiti oamenii de la precursorul meu (Traian Basescu – n.r.). Poate ca tocmai din comparatia aceasta (cu precursorul meu) au unii impresia ca vorbesc mai putin. Dar eu stiu cand trebuie sa-mi exprim ideile”, a declarat Iohannis.

In ceea ce priveste presa, seful statului este de parere ca „in talkshow-uri ar trebui sa se vorbeasca obiectiv, linistit. Dar daca un talkshow e linistit, nu aduce audienta…”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.