Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD insistă

Bucureşti: PSD insistă

DISTRIBUIȚI

136658 – 11052015  – Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podaşcă, îi cere copreşedintelui PNL Alina Gorghiu să-l suspende din partid pe şeful Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Cristian Adomniţei, cercetat pentru fapte de corupţie, şi susţine că explicaţiile liderilor liberali cu privire la situaţia acestuia sunt „penibile”.

„Am asistat cu uimire la explicaţiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sancţionarea lui Adomniţiei şi am constatat că prin statut PNL îşi apără corupţii. Alina Gorghiu trebuie să ia poziţie faţă de cercetarea lui Cristian Adomniţei de către DNA şi să îl suspende din toate funcţiile deţinute. Alina Gorghiu judecă actele de corupţie cu dublă măsură şi preferă să ascundă sub preş mizeria din propriul partid”, a afirmat Gabriela Podaşcă, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD a adaugat că „PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate în statut”.

„Mai mult, conform declaraţiilor făcute de liberali împotriva membrilor PNL anchetaţi pentru fapte de corupţie, nu se pot lua măsuri decât dacă sunt arestaţi preventiv. Liberalii trebuie să explice public de ce refuză să ia atitudine faţă de un caz de corupţie aflat în ancheta DNA şi de ce îl protejează pe preşedintele CJ Iaşi. Le cer încă odată să îi retragă sprijinul politic lui Cristian Adomniţei, sau să ne spună dacă aşteaptă mai întâi să îl aresteze preventiv pentru a putea aplica statutul”, a mai afirmat Gabriela Podaşcă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.