Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Raluca Turcan măsoară viteza

Bucureşti: Raluca Turcan măsoară viteza

DISTRIBUIȚI

 137145  – 29052015 – Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se îndreaptă spre demisie cu o viteză de 200 de semnături pe oră, a scris, vineri, vicepreședintele PNL Raluca Turcan într-o postare pe Facebook. Raluca Turcan, care a lansat, joi, o petiție online pentru demiterea lui Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că deja s-au strâns 3.600 de semnături, în mai puțin de 18 ore.

„Călin Popescu Tăriceanu se îndreaptă spre demisie cu o viteză de 200 de semnături pe oră! Din momentul în care am lansat petiția ”Demiteți-l pe Tăriceanu”, s-au strâns 3.600 de semnături, în mai puțin de 18 ore ceea ce înseamnă, 200 de semnături pe oră! Dacă domnul Călin Popescu Tăriceanu ar avea considerației față de oamenii care l-au trimis în Parlamentul României, ar trebui să țină cont de semnalul pe care ei l-au dat, de așteptările pe care ei le au de la președintele Senatului”, a scris vicepreședintele PNL.

Turcan este de părere că Tăriceanu se folosește în mod ipocrit de cazul Mariana Rarinca, solicitând demiterea Codruței Koveși și a doamnei Livia Stanciu pentru a-l salva pe Dan Șova.

„Călin Popescu Tăriceanu s-a cuibărit în fruntea Senatului precum o pisică ce își ascute în fiecare zi ghearele pe justiție. Se folosește în mod ipocrit de doamna Mariana Rarinca, o femeie care este într-adevăr victima unei erori judiciare. Dreptatea doamnei Rarinca se poate găsi de către CSM și în niciun caz, de către persoanele cărora Călin Popescu Tăriceanu le cere demisia. Singura motivație pentru care Călin Popescu Tăriceanu a solicitat demiterea Codruței Koveși și a doamnei Livia Stanciu este aceea că, urmărește zi de zi, ceas de ceas, salvarea domnului Dan Șova, prietenul domnului Victor Ponta. Dan Șova este legătura directă spre corupție a premierului Victor Ponta!”, mai scrie Turcan.

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a lansat joi o petiție online pentru demiterea lui Călin Popescu Tăriceanu argumentând că președintele Senatului profită de funcția publică pentru a acționa împotriva Justiției. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.